Vijf Spectaculaire nieuwe SUV’s

Vijf Spectaculaire nieuwe SUV’s

  • 11 februari 2014
  • /
  • SUV

De autosalon van Brussel is weer geweest. Tijdens de eerste twee publieksdagen ontving de salon al duizenden bezoekers. Maar waar kwamen al die bezoekers nu voor? Onder andere voor deze vijf spectaculaire SUV’s. 

De Autosalon van Brussel is traditiegetrouw de eerste Europese autoshow van het jaar, waar autofabrikanten de nieuwste modellen voor het nieuwe jaar laten zien. De salon trok de eerste twee dagen al ruim 80.000 bezoekers. Dat is bijna 6.200 bezoekers meer dan in 2012. De organisatoren verwachten in totaal ongeveer 600.000 bezoekers tussen 16 en 26 januari, vijf procent meer dan de vorige editie van de salon. Er is zelfs sprake van een wereldprimeur in het SUV-segment. Welke SUV’s mag je niet missen?

Nissan Qashqai

De Autosalon van Brussel mocht de Qashqai onthullen. Een regelrecht showdebuut op wereldniveau. Dit nieuwe model werd volledig opnieuw ontworpen en moet het succesverhaal van de eerste generatie voortzetten, waarvan meer dan twee miljoen exemplaren verkocht werden. Tijdens de salon bleek dat de Nissan Qashqai zijn eigenzinnige concept behield, maar dit nu combineerde met moderne techniek.

Mercedes GLA

Mercedes presenteert een nieuw instapmodel van het nieuwste SUV-model, dat wel is gebaseerd op onder andere de A-klasse en B-klasse. Wij geven je een kijkje aan de binnenkant.

Porsche Macan

De Porsche Macan is een compacte SUV vergeleken bij de Cayenne en moet de verkoop van het merk verdubbelen.

Mitsubishi Outlander

Met de Mitsubishi Outlander waren wij natuurlijk al langer bekend. In Nederland werden er namelijk al meer dan 10.000 stuks van verkocht.

Ford EcoSport

Tijdens de salon geven de autofabrikanten ons alvast een voorproefje van de Ford EcoSport. Het duurt namelijk nog even voordat deze in de showrooms staat

Zodra de eerste montage banden bekent worden houden wij u uiteraard op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen.